Απαντά με μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Απαντά με μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο παίκτες από το «πάνω ράφι» της αγοράς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός τις μεταγραφικές κινήσεις του. Μετά την απόκτηση του Σιλά, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον 30χρονο ακραίο επιθετικό Αντονί Μουνιέ για τριετές συμβόλαιο και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Σουηδού μέσου Οσκαρ Χίλιεμαρκ από την Τζένοα, δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. Με τις επιλογές αυτές ισχυροποιούν το ρόστερ τους σε επίπεδο ενδεκάδας και δίνουν το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο τους, στοιχείο που τους έλειψε στο ξεκίνημα της περιόδου και το πλήρωσαν ακριβά. Ο Αντονί Μουνιέ ήταν η πρώτη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τα άκρα της επίθεσης και η διαπραγμάτευση πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να καρποφορήσει. Η συμφωνία επιτεύχθηκε το απόγευμα για τριετές συμβόλαιο έναντι 500 χιλ. ευρώ ετησίως, με τον Γάλλο επιθετικό να την ανακοινώνει έμμεσα ακολουθώντας τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram. Το βράδυ έκανε μια ανάρτηση από το αεροδρόμιο προαναγγέλλοντας την άφιξή του στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ο Μουνιέ έχει παίξει στις Λιόν, Νις, Μονπελιέ και Μπολόνια, από την οποία δόθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στην Αταλάντα.

Ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ είναι βασικό κεντρικό χαφ στην Εθνική Σουηδίας, με θητεία στις Ελφσμποργκ, Αϊντχόφεν, Παλέρμπο και Τζένοα, στις οποίες είχε «γεμάτες» χρονιές. Δεν προοριζόταν όμως για βασικός εφέτος, και για να μη χάσει τη θέση του στην Εθνική, πίεσε να αλλάξει ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε αιφνιδιαστικά στο «παιχνίδι» και είναι σε καλό δρόμο, χωρίς να υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, καθώς υπάρχουν άλλες 4-5 ομάδες που τον διεκδικούν.

Ο Γιακούμπα Σιλά πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, ανακοινώθηκε και επέστρεψε στο Μαρόκο για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα του Μάλι, που αύριο έχει παιχνίδι εκεί.

• Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στιλ είναι οι «πράσινοι» για τη λύση του συμβολαίου του. Το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος. Αργά το βράδυ προέκυψε και ενδιαφέρον ομάδας του καμπιονάτο για τον Κουτρουμπή, αλλά με δεδομένη την πίεση χρόνου, είναι δύσκολο (όχι όμως και αδύνατο) να παραχωρηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή