«Χάλασε» στις… καθυστερήσεις

«Χάλασε» στις… καθυστερήσεις

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκάρι και… έξω για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να πετύχει ένα θεαματικό γκολ λίγο πριν κλείσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για τον οποίο η Μπενφίκα κατέθεσε τρεις απανωτές προτάσεις μέσα σε λίγες ώρες και κάποια στιγμή φάνηκε ότι θα τον αποκτήσει με όρους πολύ συμφέροντες για τους «πράσινους».

Η συμφωνία όμως δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της μεγάλης πίεσης χρόνου που υπήρχε και της σκληρής διαπραγμάτευσης που είχε προηγηθεί με τον Ολλανδό διεθνή επιθετικό Ολα Τζον, που θα δινόταν ως αντάλλαγμα. Οι Πορτογάλοι είχαν προτείνει αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ και τον 26χρονο εξτρέμ ως ελεύθερο. Η πρότασή τους απορρίφθηκε και επέστρεψαν με νέα, ύψους 2 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός επέμεινε για κάτι παραπάνω και το πέτυχε, κλείνοντας τη συμφωνία στα 2,2 εκατ. ευρώ με παραμονή του Βλαχοδήμου στην ομάδα αυτή την περίοδο, συν πληρωμένο ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Ολα Τζον από την Μπενφίκα για τον πρώτο χρόνο.

Η διαπραγμάτευση με την πλευρά του Ολλανδού για διετές συμβόλαιο κράτησε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, με συνέπεια να μη γίνει εφικτή η έγκαιρη ολοκλήρωση της μεταγραφής μέχρι τα μεσάνυχτα. Λογικά το θέμα θα μείνει ανοικτό για τον Δεκέμβριο ή μπορεί και να κλείσει με άλλους όρους τις επόμενες ημέρες για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η μεταγραφή δεν εξαρτάται από την παραχώρηση του Βλαχοδήμου από τώρα.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση των Αντονί Μουνιέ, Oσκαρ Χίλιεμαρκ και τη λύση της συνεργασίας του με τον Λουκ Στιλ, τον οποίο αποχαιρέτησε θερμά, χαρακτηρίζοντάς τον «υπόδειγμα επαγγελματία και θετική παρουσία». Ανακοίνωσε επίσης τον δανεισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Εργοτέλη και των Μίγγου, Βαλμά στην Καλλιθέα.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός ήλθε ξημερώματα Πέμπτης στην Αθήνα δηλώνοντας έτοιμος να παίξει αμέσως και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από τη Μπολόνια, με συνολικές αποδοχές 1,1 εκατ. ευρώ.

Ο Σουηδός μέσος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι, δηλώνοντας ότι μίλησε με τους (συμπαίκτες του στην Εθνική) Μπεργκ και Χουλτ πριν αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού για δανεισμό ενός έτους από την Τζένοα με οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ.

Αν οι «πράσινοι» θέλουν να τον αποκτήσουν, θα δώσουν τα μισά χρήματα μέσα στο 2018 σε τέσσερις δόσεις και τα υπόλοιπα μέσα στο 2019 με άλλες τέσσερις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή