Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, που πήρε και Ζαμπράνο

Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, που πήρε και Ζαμπράνο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο προσθήκες, του Κάρλος Ζαμπράνο και του Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε ο ΠΑΟΚ κατά τη χθεσινή τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Περουβιανός αμυντικός έφτασε χθες νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, παρότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ρούμπιν Καζάν βρίσκονταν σε εξέλιξη. Το βράδυ οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για τον, κατά πληροφορίες, ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή και αναμενόταν η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ. Είχε προηγηθεί χρονικά η απόκτηση του Βιεϊρίνια, η μεταγραφή του οποίου από τη Βόλφσμπουργκ φέρεται να ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Ο 31χρονος Πορτογάλος επέστρεψε στην Τούμπα έπειτα από πέντε χρόνια, δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Είμαι ο ίδιος παίκτης, με την ίδια ψυχή. Ισως έχω περισσότερη εμπειρία, έχω κερδίσει αρκετά και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Επίσης χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαουρίτσιο με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ωστόσο, εκτός από τις αφίξεις υπήρξαν αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Ενρίκε έπειτα από έξι μήνες στον ΠΑΟΚ αποχώρησε με προορισμό το Αζερμπαϊτζάν και την Καραμπάγκ, ως δανεικός για ένα χρόνο. Δανεικός στη Ροστόφ θα παραχωρηθεί ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αρχικά επρόκειτο να δοθεί δανεικός στην Κασσιόπη. Στον ΠΑΟΚ ανέμεναν πρόταση για τον δανεισμό του Τσίμιροτ από την Αϊντραχτ, όμως μέχρι το βράδυ η γερμανική ομάδα δεν είχε ανταποκριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή