Ευρωμπάσκετ: Σε περιπέτειες η Εθνική μετά την ήττα από τη Σλοβενία

Ευρωμπάσκετ: Σε περιπέτειες η Εθνική μετά την ήττα από τη Σλοβενία

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική ομάδα έχασε δεύτερο συνεχή αγώνα σε 24 ώρες, καθώς τη χθεσινή ήττα από τη Γαλλία ακολούθησε η σημερινή από τη Σλοβενία (72-78), με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια, στο Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το χθεσινό ματς απέναντι στη Γαλλία, ήταν καλύτερη σε άμυνα και επίθεση, κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού τα τελευταία λεπτά κόστισε μια ήττα που μπορεί να πονέσει πολύ στη συνέχεια.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα βιάστηκε να «τελειώσει» το παιχνίδι και έτσι μοιραία γνώρισε την ήττα, με το παιχνίδι της Τρίτης (5/9, 20:00) με την οικοδέσποινα Φινλανδία να παίρνει χαρακτήρα τελικού. Κορυφαίος ήταν ο Σλούκας με 18 πόντους και 6 ασίστ, με τους Παππά, Παπαγιάννη και Πρίντεζη να είχαν από 10 πόντους ο καθένας και τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να μαζεύει και ισάριθμα ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 35-30, 52-58, 78-72

Σλοβενία (Κοκόσκοφ): Ράντολφ 8, Ντράγκιτς 20, Νίκολιτς, Πρέπελιτς 16 (3), Μούριτς 6 (1), Μπλάζιτς, Βίντμαρ 6, Ζάγκορατς, Ντίμετς, Τσάντσαρ, Ντόντσιτς 22 (3).

Ελλάδα (Μίσσας): Καλάθης 6, Μπουρούσης 9, Σλούκας 18 (2), Παππάς 10, Παπαγιάννης 10, Πρίντεζης 10 (10 ριμπ.), Παπανικολάου 4, Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου 5 (1), Μπόγρης, Αντετοκούνμπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή