Φιλική ήττα του ΠΑΟΚ στον Βόλο που προβληματίζει

Φιλική ήττα του ΠΑΟΚ στον Βόλο που προβληματίζει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φιλική ήττα με 4-2 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη νεοσύστατη ΝΠΣ Βόλου σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν τραγικός στην άμυνα και μόνη «όαση» ήταν ο Ελ Καντουρί που αγωνίστηκε για 66 λεπτά και σκόραρε το ένα εκ των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο νεαρός Γκαργκαλατζίδης.

Σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα που διεξήχθη πριν από τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός στον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο προπονούνται ήδη με τους Κυπελλούχους Ελλάδας και αναμένεται να προσφέρουν πολλές λύσεις. Παρά τη μεγάλη ενίσχυση, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει και σε ακόμη μία μεταγραφή, που αν τελικώς πραγματοποιηθεί, θα αφορά σε επιθετικό που να μπορεί να προσφέρει ανάσες στον Πρίγιοβιτς. Ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους: Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Λέοβατς, (Λεβέκ), Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Βαρέλα, Πούγγουρα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Δημητριάδη, Χατζηστραβό, Κάτσε, Πέλκα, Σταθόπουλο, Γκαργκαλατζίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή