Νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, έμεινε στο 0-0 με Απόλλωνα

Νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, έμεινε στο 0-0 με Απόλλωνα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν έπαιζε για 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω; Τι κι αν η διαφορά δυναμικότητας έδειχνε μεγαλύτερη πριν από τον αγώνα; Ο ΠΑΟΚ σε ακόμη έναν αγώνα εκτός έδρας, όπως συνέβη και στη Λιβαδειά στις 20 Αυγούστου, πέταξε δύο ακόμη βαθμούς, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη, απέναντι σε έναν παθιασμένο, συγκροτημένο και άριστα διαβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τον Μακ και ξεκίνησε με Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί στην αρχική 11άδα. Στο 16΄ ήρθε η πρώτη… υποψία φάσης καθώς ο Μαροκινός από καλή θέση έπιασε… αέρα. Στο 18΄ ο Σιατραβάνης απάντησε για τον Απόλλωνα, όμως το σουτ του δεν απείλησε τον Ρέι. Στο 22΄ ο Πρόγιοβιτς δεν νίκησε τον Τσόβιτς με κεφαλιά και μέσα σε δύο λεπτά (30΄ και 32΄) ο Στυλιάρας απέβαλε με δύο κίτρινες τον Χουάρες, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα, με τον Μπίσεσβαρ (36΄) να χάνει μεγάλη ευκαιρία, ύστερα από σωτήρια επέμβαση του Τσόβιτς και του… δοκαριού. Η ομάδα του Λουτσέσκου αντί να μπει πιο επιθετικά στο β΄ μέρος εμφανίστηκε άνευρη, χωρίς σφυγμό, δίνοντας την ευκαιρία στον Απόλλωνα να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Το δοκάρι σταμάτησε τον ΠΑΟΚ και τον Μακ στο φινάλε του ματς και ο Απόλλων πανηγύρισε έναν πολύτιμο βαθμό.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (90΄ Μενδρινός), Σιατραβάνης (90΄ Αλμπάζ) , Αλμπάνης (78΄ Μάατσεν), Καστιγιέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος, Χουάρες.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (63΄ Κάτσε), Πέλκας (46΄ Μαουρίτσιο), Μπίσεσβαρ (72΄ Μακ), Ελ Καντουρί, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή