Πρεμιέρα Ολυμπιακού απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πρεμιέρα Ολυμπιακού απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Παρτιζάν και τη Ριέκα, ο Μπέσνικ Χάσι δεν θέλει να ακούει άλλο για τελικούς. Ετσι προσεγγίζοντας τον αποψινό αγώνα με τη Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (ώρα έναρξης 21.45), ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζητάει από όλους όσοι σχετίζονται με τους πρωταθλητές Ελλάδας, να απολαύσουν την επιστροφή τους στα «αστέρια».

«Είναι το μόνο που ακούω. Τελικός, τελικός, κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, λες και θα έρθει το τέλος του κόσμου για εμάς. Δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει με το Τσάμπιονς Λιγκ, να το ευχαριστηθούμε και μετά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Πέρυσι ήμασταν στο Γιουρόπα, φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να το χαρούμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι τελικός. Εχουμε να παίξουμε κι άλλα πέντε ματς στη συνέχεια, μεταξύ των οποίων και ένα στην Λισσαβώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάσι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο Καραϊσκάκη.

Θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποίησε στην Ξάνθη. Ο Καπίνο αναμένεται να είναι κάτω από την εστία, οι Ρομαό και Ενγκελς στο κέντρο της άμυνας, ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο και ο Φιγκέιρας στο αριστερό με τον Κούτρη να μένει στον πάγκο. Δίπλα στον Ζιλέ σε ρόλο αμυντικού μέσου πιθανότατα θα είναι ένας εκ των Ανδρούτσου ή Ζντιέλαρ, με τον Οτζίτζα να έχει επιτελικό ρόλο πίσω από τον Τζούρτζεβιτς, με τους Μάριν και Καρσελά να είναι τα δύο εξτρέμ. Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή