Χάσι: Να βρούμε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση

Χάσι: Να βρούμε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε με έντονο τρόπο τα προβλήματα του Ολυμπιακού στην αμυντική λειτουργία του. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, χθες, ο Μπέσνικ Χάσι παραδέχθηκε πως αναζητεί ισορροπία ανάμεσα στο επιθετικό και στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων».

«Ως προπονητής, είμαι προπονητής επιθετικού ποδοσφαίρου. Ως άνθρωπος έχω πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και ως παίκτης ακόμα περισσότερες εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στα ευρωπαϊκά. Μπορούμε να παίζουμε επιθετικά. Ομως, αυτό έχει το ρίσκο και τον κίνδυνο να αφήνουμε ανοικτούς χώρους για τον αντίπαλο για να δημιουργήσει αντεπιθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στη σωστή άμυνα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Πειραιωτών».

Το γεγονός πως ακολουθεί το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο γήπεδο Καραϊσκάκη, επιτρέπει στον Χάσι και στους παίκτες του να γυρίσουν σελίδα μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ.

«Το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι πως πάντα έπειτα από μια τέτοια βραδιά, ακολουθεί παιχνίδι έπειτα από τρεις. Πρέπει, λοιπόν, να συγκεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσεις να τα πας καλύτερα. Συγκεντρωθήκαμε με τους παίκτες και μιλήσαμε. Αναλύσαμε τα λάθη μας και το παιχνίδι. Είδαμε πως υπήρχαν και κάποια θετικά πράγματα σε αυτό. Από σήμερα, ο σκοπός μας είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά, με απόλυτη συγκέντρωση, για το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης», ανέφερε ο Χάσι, ο οποίος προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα, σε σχέση με τον αγώνα με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Πάρντο.

Εκτός πλάνων του παραμένουν οι τραυματίες Μποτία, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς, η επιστροφή των οποίων θα βοηθήσει σημαντικά τον Χάσι, όπως είπε ο ίδιος με έμφαση: «Για τον Βούκοβιτς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει χάσει πάρα πολύ χρόνο με την ομάδα, γιατί είναι και καινούργιος παίκτης και δεν έχει βρει τους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του. Επίσης λείπει πολύ καιρό ο Ταχτσίδης, που λόγω της εμπειρίας του είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι σημαντικός και λόγω του αγωνιστικού πνεύματος, αλλά και επειδή είναι πολύ καλός στις μονομαχίες. Πιστεύω πως όταν όλοι αυτοί οι παίκτες γυρίσουν, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα. Θα πρέπει η ομάδα να βρει σωστή ισορροπία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή