Παναθηναϊκός: Εγινε η πρώτη επαφή, την Κυριακή το νέο ραντεβού Γ. Αλαφούζου – Δ. Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός: Εγινε η πρώτη επαφή, την Κυριακή το νέο ραντεβού Γ. Αλαφούζου – Δ. Γιαννακόπουλου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ες αύριον τα σπουδαία για τον Παναθηναϊκό! Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν σε καλό κλίμα το βράδυ της Παρασκευής και για περίπου δύο ώρες συζήτησαν σχετικά με τους όρους παράδοσης της σκυτάλης της ΠΑΕ, χωρίς να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Υπάρχουν σημεία επαφής αλλά και διαφορές απόψεων, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει δεύτερη συνάντησή τους μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, πιθανώς την Κυριακή.

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπήρξε, εκφράζεται, όμως, αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει την υλοποίηση του PAO Foundation, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλα τα τμήματα, επαγγελματικά και μη, του συλλόγου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζάν στο ΟΑΚΑ. Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα και βασικό αντικείμενο συζήτησης των δύο ανδρών ήταν ο επιμερισμός των χρεών της ΠΑΕ. Πρόθεση του κ. Αλαφούζου είναι να αναλάβει ο ίδιος ένα σημαντικό κομμάτι των χρεών, όχι όμως όλα όπως είχε ζητήσει πρόσφατα με δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Γιαννακόπουλος, προκειμένου η διάδοχη κατάσταση να αναλάβει την ομάδα απαλλαγμένη από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

Εγιναν προτάσεις και από τις δύο πλευρές, οι οποίες θα μελετηθούν από τα επιτελεία τους τις επόμενες ώρες ώστε η επόμενη συνάντησή τους να γίνει χωρίς καθυστέρηση, πιθανώς την Κυριακή, με στόχο να καταλήξει σε οριστική συμφωνία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή