Αλλαγή προσώπων και έδρας για τον ΠΑΟΚ σήμερα

Αλλαγή προσώπων και έδρας για τον ΠΑΟΚ σήμερα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18.15 τον Λεβαδειακό, θέλοντας να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την αγχώδη επικράτηση επί του Παναιτωλικού το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Καυταντζόλγειο Στάδιο, καθώς για τις επόμενες ημέρες, πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες στον χλοοτάπητα της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν περιορισμένο ρόλο στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του «Δικεφάλου», όπως ο Σαμπράνο που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας. Εκτός ενδεκάδας θα μείνουν οι Λέοβατς, Κάμπος, Μάτος και Πρίγιοβιτς, ενώ ο Μαουρίσιο θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί λογικά ο Κουλούρης, ενώ υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής και του Ρόμπερτ Μακ στο βασικό σχήμα.

Στις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του, ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε πως «είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και πρέπει να τον υπερασπιστούμε», σχολιάζοντας τον πρώτο αγώνα των Κυπελλούχων Ελλάδος στη διοργάνωση. Την απουσία του από το βασικό σχήμα των τελευταίων αγώνων του ΠΑΟΚ πλήρωσε ο Εβγκένι Σάχοφ που έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας για τους προκριματικούς αγώνες που ακολουθούν. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός αποστολής από τις αναμετρήσεις με Απόλλωνα και Παναιτωλικό και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας Αντρέι Σεφτσένσκο δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του ενόψει των παιχνιδιών με Κροατία και Κόσοβο. Αρκετές απουσίες θα έχει ο Λεβαδειακός από τον αγώνα, καθώς για λόγους ξεκούρασης έμειναν εκτός οι Τριποτσέρης, Γιουσούφ, Λεονάρντο και Επασί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή