«Πουλήστε τον Καβάνι άμεσα»

«Πουλήστε τον Καβάνι άμεσα»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πώληση του Εντινσον Καβάνι, του Ουρουγουανού συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να αξίωσε από τον γαλλικό σύλλογο ο Νεϊμάρ μετά το επεισόδιο των δύο πριν από την εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα με τη Λυών την Κυριακή.

Οι δύο Λατινοαμερικανοί λογόφεραν έντονα, εκνευρισμένος ο Καβάνι έχασε το πέναλτι (που δεν κόστισε στην Παρί) και ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια, κατά τα γαλλικά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Σπορτ» (που όπως και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μόνο ευτυχής δεν είναι με τον τρόπο που έφυγε το καλοκαίρι ο Νεϊμάρ από το Καμπ Νου), ο Βραζιλιάνος μίλησε στον πρόεδρο της Παρί, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, λέγοντας ότι η σχέση των δύο παικτών έχει «διαρραγεί» και είναι «εντελώς αδύνατο» να παίζουν μαζί. Φέρεται, μάλιστα, ο Νεϊμάρ να ζήτησε την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της Παρί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Ο γαλλικός Τύπος θύμιζε χθες ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ δημιουργεί προβλήματα σε ομάδα του, αφού κάτι τέτοιο είχε παρατηρηθεί τόσο στη Σάντος όσο και στην Μπαρτσελόνα. Επίσης, τονίζεται ότι έχει ήδη δημιουργήσει κλίκα στα αποδυτήρια της Παρί τόσο με τον επίσης νεοφερμένο Ντάνι Αλβες όσο και με τους άλλους Βραζιλιάνους της ομάδας, κάτι που δεν αρέσει όχι μόνο στον Καβάνι αλλά και σε άλλους. Η εφημερίδα «Εκίπ» υπενθυμίζει την κόντρα του Νεϊμάρ με τον συμπατριώτη του Καβάνι, Λουίς Σουάρες, στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη πλευρά επισημαίνεται ότι στο ματς με τη Λυών που έληξε 2-0 υπέρ των πρωτευουσιάνων ο Καβάνι, σκόρερ 49 τερμάτων πέρυσι, άγγιξε μόνο 20 φορές την μπάλα σε όλο το παιχνίδι, ενώ δεν έδωσε ούτε μία φορά πάσα στον Νεϊμάρ. Λέγεται δε, ότι υπάρχει μπόνους 1 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Καβάνι αν βγει ξανά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος…

Νόιερ από 2018 για Μπάγερν, Γερμανία

Η χειρότερη χρονιά της καριέρας του Μάνουελ Νόιερ είναι το 2017, αφού ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση στον μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, όπου υπέστη ρωγμώδες κάταγμα κατά την προχθεσινή προπόνηση.

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν ήταν εκτός μάχης από τον Απρίλιο ώς τον Αύγουστο λόγω τραυματισμού στο ίδιο σημείο και τώρα χάνει όλη τη δράση έως το τέλος του έτους, με την επιστροφή του να αναμένεται τον Ιανουάριο. «Είμαστε απίστευτα στενοχωρημένοι για εκείνον» δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. «Η εγχείρηση πήγε τέλεια, που αυτή τη στιγμή είναι και το σημαντικότερο πράγμα» πρόσθεσε. Ο 31χρονος τερματοφύλακας χάνει και τους αγώνες της εθνικής Γερμανίας με τη Βόρεια Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή