Βιγιαφάνες, Μολέδο επιστρέφουν στη δράση

Βιγιαφάνες, Μολέδο επιστρέφουν στη δράση

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο ακόμη παίκτες ενδεκάδας διευρύνει τις επιλογές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς οι Βιγιαφάνες και Μολέδο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, μπήκαν έπειτα από καιρό σε αποστολή και υπολογίζονται για τον αποψινό (20.30) αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα στη Λεωφόρο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Τούμπα στο φινάλε των πλέι οφ και έκτοτε είχε μείνει εκτός προετοιμασίας λόγω μιας υποτροπής σε προηγούμενο τραυματισμό του που εξελίχθηκε άσχημα. Από το περασμένο Σάββατο μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, δείχνει καλά και είναι πιθανό να πάρει απόψε χρόνο συμμετοχής, πιθανώς ως αλλαγή. Ο Μολέδο έπαθε εξάρθρωση αγκώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά και έλειψε περίπου ένα μήνα. Τώρα είναι καλά και μάλλον θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Τα παιχνίδια Κυπέλλου προσφέρουν στους προπονητές την ευκαιρία να δοκιμάζουν νέα πρόσωπα κι έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές. Οι Ινσούα και Διούδης θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον Παναθηναϊκό (δεν έχουν παίξει ούτε σε φιλικό), ενώ ο Σιλά θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός, μετά την 20λεπτη συμμετοχή του στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Καμπέσας, Κουτρουμπής και Τζανδάρης, ο ανέτοιμος Κουλιμπαλί (μπήκε χθες έπειτα από καιρό στο πρόγραμμα) και ο Δώνης (γαστρεντερίτιδα).

• Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία, η Μπενφίκα κρατά ζεστό το ενδιαφέρον της για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και έχει προσεγγίσει ξανά τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, έναντι δύο εκατ. ευρώ και χωρίς παίκτη αντάλλαγμα, όπως είχε προσφέρει τον Αύγουστο τον Ολλανδό εξτρέμ, Ολα Τζον. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί και λογικά η συμφωνία θα κλείσει πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, για να εισπράξουν οι «πράσινοι» την πρώτη δόση και να τακτοποιήσουν κάποιες άμεσες υποχρεώσεις τους. Ακόμα κι αν παραχωρηθεί από τώρα ο Βλαχοδήμος, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, ως δανεικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή