Σώμα στο… Κύπελλο, σκέψη στο ντέρμπι

Σώμα στο… Κύπελλο, σκέψη στο ντέρμπι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σώμα θα βρίσκεται στη Ριζούπολη, αλλά η σκέψη βρίσκεται ήδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20.30 τη Λαμία σε μια «άτυπη» ρεβάνς του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αγώνας θα γίνει στην έδρα του Απόλλωνα, καθώς στο ΟΑΚΑ γίνονται εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Η Ενωση ετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως και ο κόσμος της, καθώς το αποψινό παιχνίδι με τη Λαμία είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με την Ενωση να εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της, για τα περυσινά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει πάρα πολλές αλλαγές, ξεκουράζοντας την πλειονότητα των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενόψει τόσο του ντέρμπι όσο και της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Αούστρια Βιέννης τη μεθεπόμενη Πέμπτη. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ΑΕΚ βρίσκεται ακριβώς στη μέση ενός εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος, το οποίο έχει βγάλει μέχρι στιγμής με απόλυτη επιτυχία.

Στο ΟΑΚΑ την Κυριακή αναμένονται περισσότεροι από 45.000 θεατές, καθώς η προπώληση μαζί με τα διαρκείας προσεγγίζει ήδη τις 25.000.

Κανονικά προπονούνται ο Κώστας Γαλανόπουλος αλλά και ο Αντρέ Σιμόες, ενώ αμφίβολος για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Ελντερ Λόπες που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς, παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Ο Ογκνιεν Βράνιες κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ενόψει των αγώνων με Βέλγιο και Εσθονία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή