Βάζει πλάτη ο Ουζουνίδης

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αγωνία που έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας τους, την έχουν και οι ποδοσφαιριστές της, σε πολλαπλάσιο βαθμό μιας και οι άμεσες εξελίξεις θα κρίνουν την επαγγελματική τους πορεία. Ενώ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό όλοι όσοι μίλησαν τόνισαν ότι τα προβλήματα δεν τους έχουν επηρεάσει, ο θόρυβος των τελευταίων ημερών τρύπωσε και στ’ αποδυτήρια, με τους τέσσερις αρχηγούς να ζητούν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να του μεταφέρουν την ανησυχία όλων των ποδοσφαιριστών. Ο 49χρονος προπονητής μίλησε με τους Κουρμπέλη, Μολέντο, Βιγιαφάνες, Μολίνς και τους εξήγησε πώς έχουν τα νέα δεδομένα, τους ζήτησε να μείνουν ψύχραιμοι για να βοηθήσουν με την αγωνιστική τους ανάκαμψη να μπει η ομάδα σε πιο ήρεμα νερά και τους διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες και οι υπάλληλοι θα έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές, ανάλογα με τα έσοδα στο άμεσο μέλλον.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα είναι το πρώτο δείγμα αντίδρασης των φιλάθλων των Παναθηναϊκού μετά τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις. Μέσω των social media γίνεται μια προσπάθεια να γεμίσει η Λεωφόρος για να δημιουργηθεί κλίμα στήριξης και συσπείρωσης, αλλά και για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα από τις εισπράξεις ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί κάποιες από τις άμεσες εκκρεμότητες. Παρά την αμηχανία των οπαδών, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ανταποκριθούν και θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Κάλεσμα να γεμίσει η Λεωφόρος το Σάββατο έκανε με ανακοίνωσή της η Θύρα 13, ξεκινώντας με ένα ενωτικό μήνυμα αλλά καταλήγοντας με σαφείς απειλές προς όλους, με ειρωνικές έμμεσες αναφορές προς τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκανε χθες δύο νέες τοποθετήσεις μέσω instagram. «Θα στηρίξω οποιονδήποτε αποφασίσει να βάλει λεφτά να σωθεί η ομάδα. Δεν θα στηρίξω με τίποτα όποιον τη ρίξει στο τοπικό και μετά να αγοράσει άλλα ΑΦΜ και να πετάξει στα σκουπίδια ιστορία 109 ετών», ήταν η πρώτη αναφορά του, ενώ με τη δεύτερη, τόνισε ότι ο κ. Αλαφούζος έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι για να περάσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αφού δεν το κατάφερε η ομάδα, αποφάσισε μετά να αποχωρήσει.

• Eκτακτο Δ.Σ. θα γίνει αύριο, κατά το οποίο αναμένεται να αναλάβει πρόεδρος ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ θα συσταθεί ειδική επιτροπή που θα «τρέξει» διοικητικά την ομάδα.

• Σε 10 ισόποσες δόσεις θα καταβληθεί στον Τελάντερ το ποσό των 461.397,48 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή