Μέτωπα πίσω από Ταυλαρίδη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί ώς τα άκρα εμφανίστηκε με δηλώσεις στο Sport24 radio ο Στάθης Ταυλαρίδης, τονίζοντας ότι ενώ έχει διευκολύνει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, όχι μόνο οι διακανονισμοί δεν τηρούνται, αλλά έχει αναγκαστεί να καταβάλει 110 χιλ. στην εφορία για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Κάτι αντίστοιχο τόνισε και ο δικηγόρος του, ο οποίος εκπροσωπεί και τους Μπούρμπο, Βέμερ, προειδοποιώντας ότι εάν δεν εξοφληθούν στην ώρα τους, θα ακολουθήσουν και αυτοί την ίδια σκληρή τακτική.

Ανοικτά μέτωπα υπάρχουν και με πολλούς άλλους παλιούς παίκτες της ομάδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι διαλλακτικοί και συμφώνησαν να υπογράψουν νέους διακανονισμούς με μικρότερες δόσεις και μεγαλύτερο χρόνο αποπληρωμής.

Η επιτροπή σωτηρίας των παλαιμάχων συναντήθηκε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και παρουσίασε ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης της ΠΑΕ από τους απλούς φιλάθλους, με ορίζοντα τριετίας.

• Για οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα έναντι 2 εκατ. ευρώ για τον Βλαχοδήμο κάνουν λόγο πορτογαλικά ΜΜΕ. Η μετακίνησή του στην ομάδα της Λισσαβώνας θα γίνει τον Ιανουάριο και όχι το καλοκαίρι. Ο 24χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε χθες σε εκδήλωση αθλητικής εταιρείας και αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

• Οι διεθνείς Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Ευαγγέλου και Κότσαρης απουσίαζαν από την προπόνηση. Ο Μολίνς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή