Χαμόγελα στην ΑΕΚ για Λαμπρόπουλο

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για Λαμπρόπουλο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή έδωσε χθες η ΑΕΚ επικρατώντας δύσκολα με 3-2 στην Πάτρα. Το θετικό για την Ενωση ήταν η επανεμφάνιση του Βασίλη Λαμπρόπουλου στους αγωνιστικούς χώρους. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στις αρχές Απριλίου και επέστρεψε στο γήπεδο για πρώτη φορά χθες.

Ως προς το αγωνιστικό σκέλος η ΑΕΚ εμφανίστηκε με όρεξη να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της Παναχαϊκής, έχασε κάποιες ευκαιρίες με Κλωναρίδη, Βλαχομήτρο και Αϊντάρεβιτς, ωστόσο δέχθηκε γκολ από σουτ του Ελευθεριάδη εκτός περιοχής, στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Τσιντώτας. Το 1-0 που διαμορφώθηκε στο 30΄ ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Η είσοδος των Λιβάγια και Μπακάκη στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την εικόνα της Ενωσης που έγινε πιο ουσιαστική και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Ροντρίγκο Γκάλο στο 59΄. Το 1-2 διαμόρφωσε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Παναχαϊκής. Από λάθος του Ντούνη ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε σε 2-2. Το 2-3 σημείωσε ο Κλωναρίδης ολοκληρώνοντας υπέροχη συνεργασία των Αραούχο και Λιβάγια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή