Αθλητικοί αγώνες για εργαζόμενους

Αθλητικοί αγώνες για εργαζόμενους

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή 750 εργαζομένων από εταιρείες και οργανισμούς της χώρας άρχισαν σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου και στο Άλσος Βεΐκου οι «6οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού». Αθλούμενοι από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε 10 αθλήματα, να αθληθούν και να περάσουν ένα αθλητικό τριήμερο, παρέα με συναδέλφους τους. 

Η διοργάνωση αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση του ελληνικού εργασιακού αθλητισμού και έχει ως στόχο να προάγει τον αθλητισμό στους χώρους εργασίας. Αυτή τη χρονιά θα διεξαχθούν αγώνες σε τέσσερα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5Χ5, μπάσκετ 3Χ3, μπιτς βόλεϊ 3Χ3) και έξι ατομικά (τένις, πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ, σκάκι, darts και αγώνα δρόμου). Στο μπόουλινγκ θα υπάρχουν αγώνες και σε ατομικό και σε ομαδικό. «Είναι η 6η χρονιά που διοργανώνουμε τους αγώνες. Τον θεσμό τον έχουν αγκαλιάσει πολλές νέες εταιρείες και ο ανταγωνισμός προβλέπεται μεγάλος. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της υγείας των εργαζομένων μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), Νίκος Κερασοβίτης.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων είναι το προπονητικό κέντρο «Sportcamp».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή