Συνελήφθη ένας από τους δράστες του ξυλοδαρμού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συνελήφθη ένας από τους δράστες του ξυλοδαρμού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντολή του υφυπουργού Βασιλειάδη, η υπόθεση του χθεσινού ξυλαδαρμού, έχει σταλεί, ήδη, στον εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί. Σήμερα η υπηρεσία αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους και έκανε αναγνώριση δραστών από το βίντεο. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη ενός 20χρονου που κρατείται στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για οπαδό του Ολυμπιακού που έχει προσαχθεί αρκετές φορές ως ύποπτος για συμμετοχή στα επεισόδια.

Η δικογραφία που σχημάτισε η Ασφάλεια και θα πάει στον Εισαγγελέα είναι για ληστεία και για πρόκληση σωματικών βλαβών. Την ίδια ώρα αναζητείται ένας από τους άλλους δράστες που έχει ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία τον αναζήτησε στον χώρο εργασίας του αλλά προφανώς αυτός, έχοντας υποπτευθεί ότι θα κινηθεί διαδικασία εναντίον του, κρύφθηκε για να μην συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο οπαδός του Παναθηναϊκού, προσπάθησε να βγάλει selfie με φόντο τη θυρα 7 του Ολυμπιακού, με ομάδα ατόμων να τον ξυλοκοπεί με αγριότητα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή