Απειλή αποκλεισμού για Ντάβιντς – Κόουτο

Απειλή αποκλεισμού για Ντάβιντς – Κόουτο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χορός των αναβολικών κρατάει μακριά από τα ποδοσφαιρκά δρώμενα τον Πορτογάλο Φερνάντο Κόουτο και τον Ολλανδό Εντγκαρ Ντάβιντς. Το χρονικό διάστημα θα αποφασίσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, αφού και οι δύο ανιχνεύτηκαν θετικοί (νατρολόν), σε αγώνες του καμπιονάτο. Ο κατήγορος έχει προτείνει ποινή αποκλεισμού για 16 μήνες, ενώ βάσει της νομοθεσίας το μέγιστο διάστημα ανέρχεται στα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιρικός αποκλεισμός ισχύει και για τους αγώνες των εθνικών τους ομάδων, στα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2002. Η επόμενη υπόθεση που θ’ απασχολήσει τη FIFA (14/6), είναι του Φρανκ ντε Μπουρ, που βρέθηκε και αυτός θετικός στη ναντρολόν. Ο Ολλανδός, πάντως, θ’ αγωνιστεί κανονικά αύριο στο παιχνίδι με την Εσθονία, καθώς δεν έχει ληφθεί ακόμη τελεσίδικη απόφαση.

– Ακόμη και την άδεια του προπονητή κινδυνεύει να χάσει ο Κριστόφ Ντάουμ, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας, εάν ισχύσουν οι κατηγορίες που του έχει απαγγείλει η γερμανική δικαιοσύνη για αγορά ναρκωτικών ουσιών. Ο τεχνικός της Μπεσίκτας κατηγορείται για 63 περιπτώσεις αγοράς κοκαΐνης τα έτη 1999 και 2000. Εάν η απόφαση είναι καταδικαστική κινδυνεύει με υψηλό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια.

– Τις βαλίτσες του για τη Γηραιά Αλβιώνα ετοιμάζει ο Στέφαν Εφενμπεργκ. Ο Γερμανός μέσος φέρεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει το Μόναχο του χρόνου, οπότε λήγει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, γεγονός που επιβεβαιώθηκε τόσο από τη γυναίκα του όσο και από τον μάνατζέρ του. «Το επόμενο βήμα το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Θα φύγουμε με κατεύθυνση την Αγγλία», τόνισε η Μαρτίνα Εφενμπεργκ στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

– Με το δεξί ξεκίνησε η Βραζιλία τους αγώνες για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αφού επικράτησε 2-0 του Καμερούν (Ουάσιγκτον 52′ και Μιγκέλ Κάρλος 57′), στον πρώτο της αγώνα στο πλαίσιο του Β’ ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή