Μόνιμα σύννεφα στην ΑΕΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι της κολοκυθιάς συνεχίζεται στην ΑΕΚ! Οι εβδομάδες περνούν και η υπόθεση της μεταβίβασης της ΠΑΕ παραμένει στάσιμη, με τη NetMed να διαβεβαιώνει συνεχώς ότι από μέρα σε μέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και να διαψεύδεται τελικά από τα ίδια τα γεγονότα. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται τώρα με τις συζητήσεις με τον εφοπλιστή Ψάλτη, συνεργάτες του οποίου ισχυρίζονται ότι το ενδιαφέρον του για την ομάδα σταμάτησε, την ώρα που η NetMed αφήνει να εννοηθεί ότι όλα πάνε καλά. Οι παρατάσεις των… παρατάσεων δίνουν και παίρνουν. Ενώ υποτίθεται ότι το θέμα θα έκλεινε οριστικά αυτήν την εβδομάδα, τα νεότερα αναμένονται πλέον την ερχόμενη, αν, φυσικά, δεν υπάρξει νέα αναβολή των εξελίξεων. Η λύση του Γ. Πετσάλη δεν ικανοποιεί κανέναν γιατί δεν φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλον δέος για τους Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, αλλά μέχρι στιγμής, ο ασχολούμενος με τις ιχθυοκαλλιέργειες επιχειρηματίας είναι ο μόνος που δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για να αναλάβει την ομάδα!

Μία θέση ξένου θα ελευθερωθεί σύντομα, καθώς ο υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Καϊσαρλής δήλωσε πως υπεγράφη η απόφαση για την ελληνοποίηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: «Σε 15-20 ημέρες θα πάει στη Νορμαχία για να ορκιστεί, αφού προηγουμένως δημοσιευτεί η σχετική απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή