«Ανοικτό» εισιτήριο στον Βλαχοδήμο

«Ανοικτό» εισιτήριο στον Βλαχοδήμο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος που θα ενσωματωθεί στην Μπενφίκα είναι το μόνο ανοικτό μέτωπο στην υπόθεση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο 24χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και επέστρεψε στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λάρισα στη Λεωφόρο, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα πάρει φανέλα βασικού λόγω της απουσίας του από αρκετές προπονήσεις. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αφήσουν ανοικτό για λίγο καιρό ακόμα το αν ο Βλαχοδήμος θα μετακομίσει στη Λισσαβώνα τον προσεχή Ιανουάριο ή τον Ιούνιο, μετά το τέλος της περιόδου. Αν παραμείνει δανεικός στους «πράσινους» έως το καλοκαίρι, θα έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του βασικού, ειδάλλως το πιθανότερο είναι να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια ο Διούδης, για να γίνει πιο ομαλά η διαδοχή. Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περίπου του 1,5 εκατ. ευρώ (άλλα 260.000 ευρώ θα καρπωθεί η Στουτγάρδη), ποσό κατά τι μικρότερο από την αρχική συμφωνία, με τη διαφορά ότι θα δοθεί εφάπαξ την Τρίτη και όχι με δόσεις.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λάρισα δείχνει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα γεμίσουν τη Λεωφόρο, αλλά αυτή η στήριξη αρκεί από μόνη της, όπως τόνισε ο Ουζουνίδης μιλώντας στη Nova: «Είναι τόσο μεγάλα τα χρέη, που ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί. Για να πούμε την αλήθεια, δεν μπορεί να ζητείς από κάποιον να βάλει λεφτά να σε βοηθήσει όταν δεν είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η πιθανότητα να σωθείς. Αυτό να πούμε πρώτα στον κόσμο. Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν, όχι μέσω δημοσιευμάτων, αλλά με το πρόσωπό τους στον κόσμο και να τους πουν: “Κύριοι, θέλουμε τη βοήθειά σας, αυτό είναι το πλάνο μας για να σωθεί η ομάδα”. Αν δεν υπάρχει σωτηρία, να βγεις και να το πεις. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, αλλά δεν φτάνει μόνον αυτός».

• Ο Κουτρουμπής έχει γαστρεντερίτιδα και έχει λίγες πιθανότητες να παίξει τη Δευτέρα. Αντίθετα, αν ο Αλτμαν μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, θα παίξει.

• Διέψευσε εμμέσως ο Μλάντεν Πέτριτς ότι έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή