Συσπείρωση στον ΠΑΟΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσμονή ήταν μεγάλη. Τριάντα τέσσερις μήνες, άλλωστε, ήταν πολλοί για να απέχει ο ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας. Το ημερολόγιο έγραφε 10 Ιανουαρίου του 2015 και τότε ήταν η τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν μόνος πρώτος στο ψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ρόστερ μεγάλης αξίας, ωστόσο, η ομοιογένεια είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να μπορέσει μια ομάδα να πάρει τις νίκες που φέρνουν επιτυχίες. Η Λαμία απεδείχθη εύκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ που με «μαέστρο» τον Μαουρίτσιο και «εκτελεστή» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κέρδισε άνετα με 4-0, αλλά κυρίως έδειξε πως οι παίκτες αποκτούν αυτοματισμούς. Η νίκη ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση, 7 ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης». Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως με νίκη μπορεί να αφήσει 7 βαθμούς πίσω του τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προέρχεται και από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό χθες στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν ενόψει της απαιτητικής εβδομάδας τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Χθες το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και τους επιτελείς του Δικεφάλου, ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνάντησης των Μάκη Γκαγκάτση και Λούμπος Μίχελ με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απηύθυνε κάλεσμα προς τους οπαδούς της ομάδας να προσέλθουν στο γήπεδο της Τούμπας για ανοικτή προπόνηση την Πέμπτη. Ο Δικέφαλος που εκτίει την τιμωρία του για τα όσα συνέβησαν στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να τονώσουν την ψυχολογία της ομάδας και να γνωρίσουν τους νέους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την τύχη να παίξουν ακόμα σε γεμάτη Τούμπα, λόγω τιμωρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή