Χιμένεθ: Δεν θα κρεμαστούμε από το τέρμα…

Χιμένεθ: Δεν θα κρεμαστούμε από το τέρμα…

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με περισσότερους από 3.000 φίλους στο πλευρό της, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, από αυτά που της είχαν λείψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Μίλαν – ΑΕΚ αγωνίζονται απόψε στις 22.05 για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και ο «Δικέφαλος» θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, από έναν ιδιαιτέρως δύσκολο αντίπαλο σε μία από τις πιο ιστορικές έδρες των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Η Μίλαν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η θέση του Βιτσέντζο Μοντέλα στον πάγκο των «Ροσονέρι» κρίνεται επισφαλής. Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν φέρει τη –μεταγραφικά ενισχυμένη– Μίλαν στη 10η θέση με τρεις συνεχόμενες ήττες από Ιντερ, Ρόμα και Σαμπντόρια. Είναι κοινό μυστικό πως ο Μοντέλα χρειάζεται άμεσες νίκες για να γλιτώσει την απόλυση και ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι κρισιμότατος για το δικό του μέλλον. Μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μοντέλα ανέφερε πως «η ΑΕΚ είναι δύσκολος και ποιοτικός αντίπαλος» και ξεχώρισε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σαμπντόρια.

Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι περίπλοκα και οι απουσίες αναμφίβολα προβληματίζουν. «Πρέπει να παίξουμε με γενναιότητα στο Σαν Σίρο» ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει τρομερές ελλείψεις στην αμυντική του γραμμή. Χαρακτηριστικά τόνισε κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ πως «δεν θα βγούμε έντεκα να κρεμόμαστε από το τέρμα». Εκτός είναι οι Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και ο Λαμπρόπουλος που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ και με τα χθεσινά δεδομένα φαινόταν σίγουρη η χρησιμοποίηση του Γιόχανσον σε θέση κεντρικού αμυντικού. Το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει στα περισσότερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια το 3-5-2 μπορεί να φέρει και τον Μιχάλη Μπακάκη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ωστόσο το σύστημα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός, μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ δεδομένη παρουσία στην ενδεκάδα έχουν οι Ανέστης, Βράνιες, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λόπες και Λιβάγια. Πιθανό είναι και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο Σέρχιο Αραούχο.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται τη Ριέκα. Στη βαθμολογία του τέταρτου ομίλου: Μίλαν 6, ΑΕΚ 4, Αούστρια Βιέννης 1, Ριέκα 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή