Πλούσιο μενού στο Γιουρόπα Λιγκ

Πλούσιο μενού στο Γιουρόπα Λιγκ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πλούσια είναι η αποψινή τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με μεγάλες αναμετρήσεις όπως αυτές του Ερυθρού Αστέρα με την Αρσεναλ, της Νις με τη Λάτσιο και της Εβερτον με τη Λυών.

Η Αρσεναλ έχει το Γιουρόπα Λιγκ σε δεύτερη μοίρα, συχνά παίζοντας με αναπληρωματικούς, όμως το ματς στο Βελιγράδι απόψε θα είναι πολύ δύσκολο και οι Σέρβοι θα περάσουν εκείνοι μπροστά στη βαθμολογία εάν νικήσουν.

Ντέρμπι κορυφής στον όμιλό τους δίνουν και η Νις με τη Λάτσιο, με τον άσο της γαλλικής ομάδας Μάριο Μπαλοτέλι να θεωρείται ο εύκολος στόχος των οπαδών του ιταλικού συλλόγου.

Φαίνεται, πάντως, ότι και οι δύο ομάδες θα προκριθούν άνετα έτσι κι αλλιώς.

Ο Απόλλων Λεμεσού πάει για ένα ακόμη θαύμα, μετά τις ισοπαλίες με γκολ στο τέλος απέναντι στις Λυών και Εβερτον. Απόψε δοκιμάζεται στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, την ώρα που Εβερτον και Λυών θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Λίβερπουλ.

Στη Σουηδία συναντώνται οι ομάδες που απέκλεισαν φέτος ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, δηλαδή η Εστερσουντ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι θα μπλέξουν σε περιπέτειες σε περίπτωση ήττας από την πρωτοπόρο του ομίλου Εστερσουντ.

Αλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι τα Μαρσέιγ – Γκιμαράες, Ζενίτ -Ρόζενμποργκ, Βαρντάρ Σκοπίων – Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και το αλβανοσερβικό ντέρμπι Σκεντέρμπεου – Παρτιζάν, όχι στην Κορυτσά αλλά στο Ελμπασάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή