Αισιοδοξία και αντεπίθεση από ΠΑΟΚ

Αισιοδοξία και αντεπίθεση από ΠΑΟΚ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χάθηκε μια μάχη κι όχι ο πόλεμος» είναι η φράση που διάλεξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις πληγές της ήττας από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της περιόδου. Υπάρχει μεν προβληματισμός για το αρνητικό αποτέλεσμα και την επαναλαμβανόμενη αδυναμία της ομάδας να πάρει νίκες μακριά από την Τούμπα (δεν έχει ούτε μία στην εφετινή περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη), αλλά στον αντίποδα, κυριαρχεί η αίσθηση ότι υπάρχουν παίκτες ποιότητας ικανοί να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο με την πάροδο του χρόνου.

Με τις βαθμολογικές αποστάσεις να είναι μικρές και τις περισσότερες ομάδες να εμφανίζονται ανταγωνιστικές απέναντι στους «μεγάλους», η διάρκεια θα αποδειχθεί «κλειδί» στη μάχη του τίτλου και στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Ενδεικτική της αισιοδοξίας είναι η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο instagram, ο οποίος ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Εθνος» (ανήκει στην οικογένειά του) πριν από το παιχνίδι, όπως και στο εμετικό πανό που ανήρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού: «Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Ημασταν καλύτεροι αλλά άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνέβη. Κάνουν πλάκα με εμάς επειδή πήγαμε όλοι μαζί στην προπόνηση, αλλά την ίδια στιγμή πανηγυρίζουν σαν τρελοί τη τυχαία τους νίκη σαν να κέρδισαν την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”. Σπάνε γραφεία πριν από τον αγώνα, αναρτούν πανό για την οικογένειά μου. Μετά από αυτά, ένα μόνο μπορώ να πω: Η οικογένειά μου γίνεται δυνατότερη σε αυτή τη χώρα και αυτό τους τρομάζει. Ο ΠΑΟΚ θα γίνει δυνατότερος κι αυτό τους τρομάζει επίσης. Είμαστε ΠΑΟΚ θα γίνουμε πρωταθλητές αυτή τη χρονιά, βάλτε το καλά στο μυαλό σας».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μίσος, επιθετικότητα, δειλία και ατιμωρησία – αυτά είναι τα συμπτώματα της ασθένειας που έχουν επηρεάσει την κοινωνία μας. Η ασθένεια απαιτεί σωστή διάγνωση και θεραπεία. Αυτό είναι άμεσο καθήκον του κράτους και της κυβέρνησης. Πάντα ενεργούμε στο πλαίσιο του νόμου. Η απάντησή μας είναι το δικαστήριο». Κοινή θέση πήραν τα άλλα τμήματα του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Α.Σ, η ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζουν τον απόλυτο αποτροπιασμό τους για το αηδιαστικό πανό εναντίον του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του. Ενέργειες σαν και αυτή, όπως και η επίθεση εναντίον των γραφείων του «Εθνους», σφυρηλατούν ακόμη περισσότερο τη δεδομένη ενότητα της οικογένειας του ΠΑΟΚ γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη. Να είναι όλοι σίγουροι ότι ο δρόμος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ για την κορυφή, είναι μονόδρομος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή