Προφυλάσσει τον Τσάβες ενόψει ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Προφυλάσσει τον Τσάβες ενόψει ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία ανησυχία δεν προκαλούν στον Μαρίνο Ουζουνίδη οι ενοχλήσεις που κράτησαν τον Μολέντο εκτός της χθεσινής προπόνησης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ετοιμοπόλεμοι, όπως αναμενόταν, θα είναι και οι Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί. Μπήκαν και οι δύο στο κανονικό πρόγραμμα και θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνων θα μείνει μόνο ο Τσάβες, ο οποίος έκανε ξανά ατομικό και αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ουζουνίδης δεν θέλει να παίρνει ρίσκα και προτίμησε να αφήσει τον Αργεντινό επιθετικό να κάνει χωρίς πίεση τον κύκλο της αποθεραπείας του. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Τρίπολης. Η νίκη επί του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει ευφορία και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περισσότεροι από 1.500 «πράσινοι» φίλαθλοι θα βρεθούν το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο μάνατζερ του Λουντ αναμένεται απόψε στην Αθήνα προκειμένου να έχει αύριο συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σχετικά με το μέλλον του Φινλανδού μεσοεπιθετικού. Ο Λουντ είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Πρόθεση των «πρασίνων» είναι να του επεκτείνουν το συμβόλαιο με σκοπό να πωληθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να εισπράξουν ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατ. ευρώ για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προκύψει αυτό το πολύ ευνοϊκό σενάριο είναι να συναινέσει ο ίδιος ο Λουντ εις βάρος του προσωπικού συμφέροντός του, κάτι που θα διαφανεί σήμερα στη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή