Κλειστή στροφή

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι των «δικεφάλων» στο Ολυμπιακό Στάδιο, αύριο, ξεχωρίζει στη 10η αγωνιστική. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πιστεύει πως φέτος είναι η χρονιά που μπορεί να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, θα πρέπει και να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί δεν μπορεί να έχει έναν τέτοιο στόχο και να παρουσιάζει τελείως άλλο πρόσωπο όταν αγωνίζεται μακριά από την Τούμπα. Ειδικά στα ντέρμπι.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, σίγουρα κουρασμένη από την προσπάθειά της απέναντι στη Μίλαν, ξέρει πως δεν μπορεί να «βλέπει κούπα» αν δεν καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια στην έδρα της. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο ανηφορικός γι’ αυτήν.

Οι δύο αντίπαλοι, είναι πολύ πιθανόν το βράδυ της Κυριακής, να παίζουν και για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πριν από τη διακοπή, λόγω των αγώνων μπαράζ της Εθνικής μας. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα στο Περιστέρι τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει δείξει πως και στη φετινή περίοδο δεν επηρεάζεται από τις έδρες των αντιπάλων του.

Οσο για τους «αιωνίους», οι «πράσινοι» πιστεύουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα για την πρώτη νίκη εκτός Λεωφόρου. Ο Αστέρας έδειξε με την ΑΕΚ πως ξέρει να «κτυπάει» τα μεγάλα ματς και είναι σίγουρο πως δεν πρέπει να τον υποτιμήσουν.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, κουρασμένος κι αυτός από τη μάχη του με την Μπαρτσελόνα, γνωρίζει πως μια νέα απώλεια στο Φάληρο, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη διατήρηση των κεκτημένων. Ο Πλατανιάς, σίγουρα, δεν είναι ο… περυσινός, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι δεν έχουν βρει ακόμα τρόπο να ανοίγουν τις κλειστές άμυνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή