«Εκρηξη» Ουζουνίδη στην προπόνηση

«Εκρηξη» Ουζουνίδη στην προπόνηση

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοχή τέλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη! Μετά τη νέα κακή εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδι και την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο 49χρονος τεχνικός έβγαλε… κίτρινη κάρτα στους παίκτες του.

«Είστε οι ίδιοι που νικήσατε τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι που δεν νικήσατε στη Λαμία, οι ίδιοι που χάσατε στην Τρίπολη. Δεν είστε το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια κι αυτό με τρελαίνει. Ξέρετε πόσο πολύ σας πιστεύω. Είναι απαράδεκτο να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά εντός και εκτός έδρας. Ο καθένας μας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ σε κάθε εκτός έδρας ματς, όταν στη Λεωφόρο κρατάμε σχεδόν πάντα το μηδέν. Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να χάνουμε τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες εκτός έδρας. Αυτό δείχνει σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης και νοοτροπίας, κάτι που δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλο. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρουμε όλοι, αλλά υπάρχουν και απαιτήσεις για όποιον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό», τόνισε. Οι παίκτες αναγνώρισαν ότι η εικόνα τους δεν είναι καλή και τόνισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να την αλλάξουν.

Τραυματισμοί

Η Τρίπολη, εκτός από την γκρίνια, έφερε και τραυματισμούς. Τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο έχει ο Βιγιαφάνες και θα ακολουθήσει ατομικό όλη την εβδομάδα.

Ο Μολέντο έχει αιμάτωμα στο αριστερό πέλμα και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ο Σιλά έχει ελαφρύ διάστρεμμα και θα κάνει ατομικό για ένα τριήμερο, ο Κουλιμπαλί ένα τράβηγμα στη γάμπα στα όρια της θλάσης, ενώ μαγνητική θα κάνει και ο Διούδης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

• Παναθηναϊκός 4×4 στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Μετά τις νίκες της επαγγελματικής ομάδας (1-0), της Κ-20 (1-0) και της Κ-15 (5-4), σειρά πήρε και η Κ-17, η οποία νίκησε τους «ερυθρόλευκους» 2-0 στο Κορωπί και πήρε «κεφάλι» στη βαθμολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή