Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

Πετάει για το Ζάγκρεμπ η εθνική ομάδα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα τους περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο αυριανό πρώτο μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αποψινή τελευταία προπόνηση που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα «πετάξει» από τα Σπάτα στις 11 το πρωί. Να σημειωθεί πως πλην των Τοροσίδη, Παπασταθόπουλου, ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, πρόστιμο επέβαλε η FIFA στην ΕΠΟ για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης με το Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή η Εθνική τιμωρήθηκε για παραβίαση των άρθρων 65 και 67 για την ασφάλεια των γηπέδων, που αφορούν την είσοδο και χρήση λέιζερ, την παρουσία θεατών στους διαδρόμους κάτι που απαγορεύεται ρητά, αλλά και για επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες. Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο το ματς, ένας φίλαθλος με φανέλα του Παναθηναϊκού, που ήταν στη θύρα 7, δέχθηκε επίθεση και διέφυγε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα ο επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Αντρέι Κράμαριτς, τόνισε σχετικά με το μεγάλο ματς της Πέμπτης: «Ολοι ξέρουμε ποια είναι η Ελλάδα και τι ποδόσφαιρο παίζει, θα φτιάξουν ένα αμυντικό τείχος και θα προσπαθούμε με το στυλ μας να το ξεπεράσουμε. Θα περιμένουμε την ευκαιρία μας ώστε να περάσουμε μέσα από αυτό, πρέπει να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός για εμάς ώστε να μπορούμε να παίξουμε ένα γρήγορο παιχνίδι. Από το πρώτο ματς δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Ολοι μας το ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαρούμε. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, παίζουν με μεγάλο πάθος και περιμένω να είναι ένα συμπαγές δίδυμο αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους. Το κλίμα μεταξύ μας στην ομάδα είναι πολύ καλό, έχουμε μεγάλο κίνητρο και ελπίζω όλοι να απολαύσουν αυτό το βράδυ. Χρειαζόμαστε επιπλέον υποστήριξη, ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός. Είμαστε αισιόδοξοι».

Οι Κροάτες θα έχουν κι αυτοί μια μεγάλη απώλεια, του Μίλαν Μπαντέλι, ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες τους. Ο μέσος της Φιορεντίνα θα αφήσει κενό στον άξονα και στη μεσαία γραμμή των Κροατών, αφού πρόκειται για έναν κεντρικό χαφ-πολυεργαλείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή