Τέλος στην πρόωρη μεταγραφολογία βάζει ο Ολυμπιακός

Τέλος στην πρόωρη μεταγραφολογία βάζει ο Ολυμπιακός

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόωρα ξεκίνησε η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντές του να ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως στην παρούσα φάση δεν ισχύει καμία πληροφορία για στόχους που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αρχίζει σε λιγότερο από δύο μήνες και είναι απολύτως λογικό οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας να επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους. Αλλωστε, στην παρούσα φάση προέχει η απόλυτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις έως και τα Χριστούγεννα. Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 του μηνός. Δύο ημέρες μετά, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει για τη Λισσαβώνα, όπου την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα παίξει με τη Σπόρτινγκ για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη θα είναι μονόδρομος προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κατάκτησης της 3ης θέσης.

Από σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Πορτογαλίας τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ. Οπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή εταιρεία, «θα διατίθενται από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας, από την Τετάρτη 8/11 και καθημερινά (10.00-17.30)». Να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να κάνουν το μεγάλο ταξίδι έως την άλλη πλευρά της Ευρώπης, προκειμένου να ενισχύσουν τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας του Τάκη Λεμονή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή