«Καμπανάκι» Αναστασίου με σφράγισμα επιταγής

«Καμπανάκι» Αναστασίου με σφράγισμα επιταγής

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα εμπόδιο προστέθηκε χθες στην… καθημερινότητα του φετινού Παναθηναϊκού, καθώς ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, «σφράγισε» επιταγή ύψους 120 χιλ. ευρώ. Από την «πράσινη» ΠΑΕ θα γίνει προσπάθεια για νέο διακανονισμό μαζί του ώστε να ξεμπλοκάρει ο συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός και να μην προκύψει θέμα κατάπτωσης της εγγυητικής.

Την ίδια ώρα, μικρές είναι οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κουλιμπαλί. Οι γιατροί της Εθνικής Μάλι επιβεβαίωσαν ότι έχει σύσπαση στη γάμπα (γλίτωσε τη θλάση) και του έδωσαν άδεια να επιστρέψει στην Αθήνα για θεραπεία.

Το μέλλον του Λουντ

Εν τω μεταξύ, πλώρη για ένα από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει βάλει ο Ρόμπιν Λουντ και προφανώς γι’ αυτό εμφανίζεται διστακτικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης.

Σε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός (πέτυχε χθες δύο γκολ με τη Φινλανδία στο φιλικό με την Εσθονία) δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ψηλότερο επίπεδο. «Με έχει εκπλήξει το πόσο καλό είναι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολα για όλους. Εχουμε καλό υλικό στον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ο κόουτς μού αρέσει. Μας έχει κάνει ένα και δεν υπάρχει κανένας παίκτης πάνω από τους άλλους», δήλωσε και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, απάντησε: «Πάντα βάζω στόχους και όταν τους πετυχαίνω βάζω καινούργιους. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα στο μέλλον».

Στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Ο Ρόμπιν είναι από τους βασικούς μας παίκτες, από εκείνους που κάθε προπονητής θέλει στην ομάδα του. Θα ήθελα να τον έχουμε ώς το τέλος, αλλά αυτό εξαρτάται από το τι θα γίνει στον σύλλογο. Τον αγαπούν και τον σέβονται όλοι στην ομάδα. Ο,τι κι αν αποφασίσει, θα το σεβαστούμε. Φυσικά, ελπίζουμε να έχει τα καλύτερα στην καριέρα του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή