Προχωράει η μεταγραφή του Λουντ από τον Παναθηναϊκό

Προχωράει η μεταγραφή του Λουντ από τον Παναθηναϊκό

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοένα και αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Ρόμπιν Λουντ και είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα σημαντικές, αν όχι οριστικές, εξελίξεις. Εκτός από τη Σταντάρ Λιέγης και την Μπρίστολ Σίτι που έχουν ήδη κάνει επαφές για την απόκτησή του, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κρούση και από ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ενώ ο μάνατζερ του 25χρονου Φινλανδού διεθνούς έχει εστιάσει την προσοχή του στην Αγγλία και εκτιμά ότι εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον 3-4 ομάδων της Τσάμπιονσιπ, μπορεί να βρει καλή πρόταση και από την Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσει σύντομα το θέμα, καθώς περιμένουν να εισπράξουν από τη μεταγραφή του 600 με 700 χιλ. ευρώ, ποσό που θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο εάν το συμβόλαιό του δεν έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν τον έπεισαν να το επεκτείνει, ώστε να αυξήσουν τη διαπραγματευτική τους ισχύ, είναι όμως πολύ ικανοποιημένοι γιατί ο Λουντ τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε πώληση, παρότι θα μπορούσε να συμφωνήσει από τον Γενάρη με όποια ομάδα θέλει για το καλοκαίρι και να καρπωθεί ο ίδιος ένα σημαντικά μεγαλύτερο συμβόλαιο.

• Με ενοχλήσεις στο γόνατο επέστρεψε από την Εθνική ο Κουρμπέλης και η μαγνητική που θα κάνει θα δείξει εάν θα υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Μολέντο, Βιγιαφάνες, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Τσάβες και Λουτσιάνο έκαναν θεραπεία, αλλά μόνο οι τρεις πρώτοι έχουν ελπίδες να παίξουν την Κυριακή. Λόγω της καταρρακτώδους βροχής, η προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο. Για τον λόγο αυτό, ο Ουζουνίδης ακύρωσε το ρεπό της Πέμπτης.

• Δεκαπέντε «διαμαντάκια» από τις Ακαδημίες κλήθηκαν να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο ως ένδειξη επιβράβευσης και εμπιστοσύνης, αλλά και για να κατοχυρώσει η ομάδα τα δικαιώματά της μιας και αρκετοί απ’ αυτούς παρακολουθούνται από ξένες ομάδες. Ο 16χρονος Αθανασακόπουλος υπέγραψε χθες έως το 2020 και σειρά παίρνουν σήμερα οι Σέχου, Χαλκίδης, Ντόκο, Οικονομόπουλος, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Ξεπαπαδάκης από την Κ-20 και οι Αθανασακόπουλος, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μηρούδης, Τζαβίδας, Σερπέζης από την Κ-17.

• Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εκπροσωπήθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ, δεν υπήρξε ως εκ τούτου απαρτία και η διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, όπου ανεξάρτητα από το ποσοστό των μετοχών που θα κατατεθούν, θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή