Μπεσίκτας για Φορτούνη εν όψει του Ιανουαρίου

Μπεσίκτας για Φορτούνη εν όψει του Ιανουαρίου

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φρένο» στη μεταγραφολογία έχουν βάλει εγκαίρως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αφού στην παρούσα φάση, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο. Παρ’ όλα αυτά, δημοσιεύματα από το εξωτερικό συντηρούν στην επικαιρότητα θέματα τα οποία σχετίζονται με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Μπεσίκτας έχει στη λίστα της τον Κώστα Φορτούνη, για το οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο προπονητής της, Σενόλ Γκιουνές. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως σε περίπτωση κατά την οποία αποχωρήσει ο Ογκουζάν Οζιακούπ, τότε η πρωταθλήτρια Τουρκίας θα κινηθεί για την απόκτηση του μέσου των «ερυθρόλευκων». Επίσης, γίνεται ειδική αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις τις οποίες έχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει γίνει επαφή για τον Βασίλη Τοροσίδη. Το συμβόλαιο του έμπειρου ακραίου αμυντικού με την Μπολόνια λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, η ιταλική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά τους Οτζίζα και Ελαμπντελαουί, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής των «Πειραιωτών» έπεσε θύμα ληστείας. Ο Μεχντί Καρσελά βρήκε παραβιασμένο το σπίτι του και έλειπε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Η αστυνομία το βρήκε ανοιγμένο σε κοντινή απόσταση.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Αλεξί Ρομαό αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη: «Εχουμε αρχίσει την αντεπίθεσή μας και θα την ολοκληρώσουμε και θα πάμε ξανά στην κορυφή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή