«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει ο προπονητής της Σεβίλλης

«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει ο προπονητής της Σεβίλλης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ενθουσιασμός στην Ανδαλουσία μετά την ισοπαλία με ανατροπή της Σεβίλλης κόντρα στην Λίβερπουλ (3-3) στη χθεσινή αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κόπασε γρήγορα μετά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τη μάχη του τεχνικού της ομάδας, Εντουάρντο Μπερίσο, με την επάρατη νόσο.

Με πρωινή της ανακοίνωση, η Σεβίλλη έσπευσε να επιβεβαιώσει τις φήμες και να δώσει λεπτομέρειες για την υγεία του Μπερίσο, επισημαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

«Το ιατρικό επιτελείο της Σεβίλλης επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός της ομάδας, Εντουάρντο Μπερίσο, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. Τα ιατρικά τεστ που θα ακολουθήσουν θα ορίσουν και την πορεία της θεραπευτικής αγωγής. Η Σεβίλλη εκφράζει την μέγιστη συμπαράστασή της στον προπονητή μας αυτές τις στιγμές και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία «μούδιασε» τους οπαδούς αλλά και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Με αυτή την είδηση, αναβίωσαν μνήμες από τη «μάχη» που έδωσε ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα με τον καρκίνο, ο οποίος και κατέληξε στις 25 Απριλίου του 2014.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή