«Ντέρμπι» του ΠΑΟ με τον… Τελάντερ

«Ντέρμπι» του ΠΑΟ με τον… Τελάντερ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρελάνς της τελευταίας στιγμής θα χρειαστεί να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αλλάξει στάση ο Ράσμους Τελάντερ και να δεχθεί νέα συμβιβαστική λύση, λίγες ώρες προτού η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο.

Η προσφυγή του Δανού στόπερ εκδικάζεται σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και δεν πρόκειται να την αποσύρει εάν δεν εισπράξει άμεσα ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που θα έπρεπε να του είχαν ήδη καταβληθεί. Οι «πράσινοι» του οφείλουν τις δύο πρώτες δόσεις του διακανονισμού που είχαν κάνει πριν από μερικές εβδομάδες, ύψους 46 χιλ. ευρώ η καθεμία. Ο δικηγόρος του πρότεινε να γίνει καταβολή της μιας δόσης το αργότερο έως τη Δευτέρα και της δεύτερης μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε να μην πληρωθεί τίποτα τώρα αλλά να εισπράξει μαζεμένες τρεις δόσεις (συνολικά 126 χιλ. ευρώ) τον Μάρτιο και να γίνει μετά νέος διακανονισμός για τα υπόλοιπα 290 χιλ. ευρώ.

Η πλευρά του Τελάντερ ήταν αρνητική σ’ αυτή την πρόταση και ζητεί άμεσα ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων για να «παγώσει» την προσφυγή και να μην κινδυνεύσει η ομάδα με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια προσπάθεια να μαζευτούν μερικά χρήματα και να καταβληθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, αλλά εάν το ποσό δεν ικανοποιήσει τον Τελάντερ και προχωρήσει σήμερα στην εκδίκαση της προσφυγής, ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας θα είναι πιο κοντά από ποτέ. Το μεγάλο «αγκάθι» δεν είναι η προσφυγή του Τελάντερ αυτή καθεαυτήν, αλλά ότι είναι πάρα πολλοί οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση και σύντομα θα πάρουν σειρά εάν δεν εξοφληθούν ή δεν ρυθμιστούν εκ νέου οι εκκρεμότητες.

• Πολλά νέα πρόσωπα και παίκτες από την Κ-20 θα χρησιμοποιήσει απόψε ο Ουζουνίδης στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Με έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν μόνο θεωρητικά με αποκλεισμό κι αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στον 49χρονο τεχνικό να δώσει μια ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν όσοι βασικοί δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά οι περισσότεροι δεν θα αγωνιστούν. Στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Δώνης, Πίσπας, Χατζηγιοβάννης και ίσως ο Τζανδάρης.

• Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο τραυματισμός του Ζούλιο Σέζαρ είναι αρκετά σοβαρός και η Μπενφίκα δεν έχει περιθώριο να αφήσει τον Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή