Ομιλία Λουτσέσκου και επίθεση από «Θύρα 4» στον ΠΑΟΚ

Ομιλία Λουτσέσκου και επίθεση από «Θύρα 4» στον ΠΑΟΚ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δεύτερο πλάνο έχει περάσει ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό για τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 15.00. Από χθες, κυριαρχεί η ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και η επίθεση, με ανακοίνωση, των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Ρουμάνο τεχνικό. Μετά τη νέα αποτυχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης να πάρει τη νίκη σε εκτός έδρας ματς (η ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν η τέταρτη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος μακριά από την Τούμπα), ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν:

«Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Η ποιότητά μας είναι τεράστια και τη δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.

Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά του Λουτσέσκου: «Μετά τον ερχομό του ο ΠΑΟΚ απέκτησε κάποια δυνατά και αξιόλογα ονόματα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Εχουν περάσει 3 μήνες από τότε και δεν έχουμε δει την παραμικρή βελτίωση της ομάδας». Αναφορικά με τα επεισόδια, στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί, οπαδών του ΠΑΟΚ με μετανάστες, ανέφεραν: «Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία».

Με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Κισσαμικό, που θα διεξαχθεί στα Περιβόλια (ώρα έναρξης 17.15). Εκτός αποστολής έμειναν ο Εμενίκε που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, καθώς και οι Φορτούνης, Σεμπά, Βούκοβιτς, Μίλιτς, Οτζίτζα, Ταχτσίδης, Προτό, Ρομαό, Κούτρης, Σκαφίδας, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Μποτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή