Νέα προσπάθεια για τον Χρ. Βολικάκη

Νέα προσπάθεια για τον Χρ. Βολικάκη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο του Μόλτον (Καναδάς) έκανε χθες ο Χρήστος Βολικάκης. Ο ποδηλάτης θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου χάρη στη βοήθεια χορηγών και φίλων του, καθώς η ομοσπονδία δεν έχει χρήματα για να τον στηρίξει.

«Ολοι οι καλοί ποδηλάτες βρίσκονται εδώ. Κυνηγούν τους βαθμούς για τη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων και για την παγκόσμια κατάταξη. Κουράστηκα πάρα πολύ για να καταφέρω να μαζέψω τα χρήματα και να έρθω. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω, όπως δεν ξέρω πώς και εάν θα πάρω μέρος στον τέταρτο αγώνα, στη Χιλή», δήλωσε στην «Κ» ο Ελληνας πρωταθλητής.

Ο πρωταθλητής της πίστας βρίσκεται, μέχρι τώρα, στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πρώτος στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων, αλλά, παρ’ όλα αυτά, εάν δεν είχε τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος σε αυτή τη σειρά των αγώνων, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν για την κατάκτηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο. «Στον Καναδά ήρθαμε με λύσεις ανάγκης. Μαζί μου είναι ως συνοδός ο Λευτέρης Νικολάου, ο οποίος ήρθε εθελοντικά. Καλό θα ήταν να βρισκόμουν στην πόλη κάποιες ημέρες νωρίτερα, γιατί υπάρχει η μεγάλη διαφορά ώρας και το τζετ λαγκ. Ομως αυτά, που για άλλους αθλητές είναι δεδομένα, για εμένα αποτελούν πολυτέλειες», τόνισε ο αθλητής.

Στον Καναδά, ο Χρήστος Βολικάκης θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα των πόντων και του όμνιουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή