Ουζουνίδης: «Πάψτε να μιλάτε για λεφτά, συγκεντρωθείτε»

Ουζουνίδης: «Πάψτε να μιλάτε για λεφτά, συγκεντρωθείτε»

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστραπές και βροντές χθες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους παίκτες του και να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Αντί για τα… καψόνια που περίμεναν οι «πράσινοι» μετά την απόφαση του προπονητή τους να κόψει το ρεπό της Τρίτης, ο Ουζουνίδης προτίμησε να μην τους βγάλει στο γήπεδο για προπόνηση, αλλά να τους κρατήσει για 2,5 ώρες στην αίθουσα συγκέντρωσης όπου τους έκανε διεξοδική ανάλυση των σφαλμάτων τους με χρήση του βίντεο από τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, με επίκεντρο αυτό με τον Πανιώνιο. Τα πιο σημαντικά τα ανέφερε στην ομιλία του, ανεβάζοντας τους τόνους και αφήνοντας σαφείς αιχμές ακόμη και για το μέλλον του στην ομάδα. «Κουράστηκα να σας ακούω να μιλάτε όλο για λεφτά. Πότε θα πληρωθείτε και πόσα χρήματα θα δείτε στον λογαριασμό σας. Πάψτε να μιλάτε για λεφτά και συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Οσο θα φοράτε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα βάζετε πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό σας. Οποιος δεν το αντέχει ή δεν θέλει, είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Με τον Πανιώνιο ήμασταν τραγικοί. Αυτό που έβλεπα δεν ήταν η ομάδα μου. Ο καθένας να κοιτά τον εαυτό του και κανείς τον συμπαίκτη του. Ετσι δεν πάμε πουθενά. Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία, θα το σκεφτώ πολύ να είμαι μαζί σας», ήταν το περίγραμμα των όσων είπε ο Ουζουνίδης στους παίκτες του σε ύφος που μέχρι τώρα δεν τον είχαν ξαναδεί.

Αγνοείται ο Τσάβες

Ο μόνος που δεν άκουσε την ομιλία του 49χρονου προπονητή ήταν ο Αντρές Τσάβες, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται κάπου στην Αργεντινή. Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει στο πλευρό του τόσο τον μάνατζέρ του όσο και την Μπόκα Τζούνιορ που τον πιέζουν να επιστρέψει, ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής και δεν απαντά στις κλήσεις από την Αθήνα. Το επόμενο βήμα των «πράσινων» θα είναι να στείλουν έναν άνθρωπό τους στο Μπουένος Αϊρες προκειμένου να συναντηθεί μαζί του για να ξεκαθαρίσει οριστικά τη θέση του, έτσι ώστε εάν δεν προκύψει σημείο επαφής, να κινηθούν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους για την ομάδα. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να επιστρέψει αναγκαστικά φοβούμενος τις σοβαρές συνέπειες από τη φυγή του, αλλά να έλθει με διάθεση να παίξει και να προσφέρει.

• Με επιστολή προς όλους τους πιστωτές της (πρώην παίκτες και προπονητές της, μάνατζερ, ομάδες κ.λπ.), αφού πρώτα τους ευχαριστεί για την υπομονή και τη συνεργασία τους, η ΠΑΕ ζητεί συνάντηση μαζί τους είτε στις 13 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη είτε στις 15/12 στην Αθήνα προκειμένου να συμβάλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στην εξεύρεση μιας κοινώς αποδεκτής λύσης, ώστε και οι ίδιοι να μη χάσουν τα χρήματά τους και η ομάδα να μην υποστεί βλάβες που θα την εμποδίσουν να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή