ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεοδωρόπουλος: «Σταματώ την προσπάθεια, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για τον ΠΑΟ»

pao-pae-thumb-large
12s15pao-thumb-large--2

Τέλος στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει, με δημόσια δήλωσή του, ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές» σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος, δίνοντας και σαφές στίγμα για το τί ακριβώς περιελάμβανε ο σχεδιασμός του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, σημειώνει ότι οι προσδοκίες για άμεση λύση των προβλημάτων, τον αναγκάζουν να σταματήσει την προσπάθειά του: «Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας»

Το σχέδιο

Όπως σημείωνε η Καθημερινή, η κίνηση σωτηρίας του κ. Θεοδωρόπουλου είχε ως πυρήνα κάποιους «συμπαίκτες» επιχειρηματίες αλλά κυρίως τους απλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με παλιούς παίκτες της ομάδας, αρκετοί εκ των οποίων θα ενεργοποιηθούν για να στελεχώσουν διοικητικά και οργανωτικά την ΠΑΕ εάν και εφόσον το εγχείρημα φτάσει σε φάση υλοποίησης.

Το πρώτο βήμα έγινε χθες με τη συνάντηση του γνωστού για τα παναθηναϊκά του αισθήματα 60χρονου επιχειρηματία με ορισμένους παλαιμάχους παίκτες παλαιότερων γενεών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου συζητήθηκε το γενικό περίγραμμα ενός πλάνου που στοχεύει στη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων για να αποφύγει σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός το ναυάγιο και να πορευτεί εν συνεχεία σε πιο στέρεες βάσεις, με μεγαλύτερη συσπείρωση των οπαδών του, «επώνυμων» και μη. Ωστόσο, σήμερα η προσπάθεια έλαβε τέλος.