Εγιναν αχώριστοι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντός, εκτός και επί τα αυτά… ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν πως δεν σκοπεύουν να πετάξουν… τζάμπα βαθμούς και θα πάνε έτσι παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για αρκετές ακόμα αγωνιστικές. Κάτι που σίγουρα κάνει συναρπαστική την κούρσα προς τον τίτλο και κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Είναι γεγονός πως πέρα από τα προβλήματα που έχουν οι τρεις διεκδικητές, κοινό πλέον γνώρισμά τους είναι πως… σοβαρεύτηκαν. Μπορεί να μην πιάνουν σπουδαίες αποδόσεις, όμως, δείχνουν πως μπορούν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, ακόμα κι αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα.

Θα μπορούσε, αν κάποιος ήθελε να κάνει μια πρόβλεψη βάσει του προγράμματος του δεύτερου γύρου, αφού στην τελευταία του πρώτου δεν διαφαίνεται να έχουν απώλειες, ο ΠΑΟΚ να έχει ένα προβάδισμα. Θα υποδεχθεί τους δύο αντιπάλους του στη Θεσσαλονίκη και θα έχει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ, έχει δύο δύσκολες αποστολές σε Καραϊσκάκη και Τούμπα. Θεωρώ πως σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια θα παίξει και τον τίτλο. Αν τα ξεπεράσει και παραμείνει στην κορυφή, τότε μπορεί να πετύχει την ολική της επιστροφή.

Οσο για τον Ολυμπιακό, πρωτίστως πρέπει να βρει τη λύση στην αμυντική του λειτουργία. Οταν προηγείται 1-3 στο Αγρίνιο και υπάρχει η αίσθηση πως αν μειώσει ο Παναιτωλικός, τότε μπορεί και να χάσει τους βαθμούς της νίκης, τότε είναι πολύ δύσκολο να ποντάρει κάποιος πως μπορεί να σηκώσει και το όγδοο. Εκτός κι αν υπάρξουν αξιόπιστες ενισχύσεις τον Ιανουάριο στο ρόστερ του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή