Φεύγει ο Εμενίκε από τον Ολυμπιακό

Φεύγει ο Εμενίκε από τον Ολυμπιακό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βαρύ» είναι το κλίμα για τον Εμάνουελ Εμενίκε στον Ολυμπιακό και εξαιρετικά αμφίβολη η παραμονή του και στο δεύτερο μισό της περιόδου. Η ελάχιστη προσφορά του από την ημέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» σε συνδυασμό με δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με τη ζωή του στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, με σχόλιό του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρθηκε στις ληστείες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στα σπίτια παικτών των πρωταθλητών Ελλάδας: «Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δεν νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα», έγραψε ο Εμενίκε. Πάντως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε ανοικτή γραμμή με την αστυνομία και παράλληλα προχώρησε σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία για τη φύλαξη των σπιτιών των ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η δημόσια τοποθέτηση του Εμενίκε ήρθε λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση του Τούρκου μάνατζερ Αχμέτ Μπουλούτ αναφορικά με την παρουσία του ποδοσφαιριστή στους «ερυθρόλευκους»: «Εχω πλήρη εικόνα για το θέμα Εμενίκε και την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Δικαίως αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τον Εμενίκε. Είναι ένας παίκτης με μεγάλα και βαριά συμβόλαια τα τελευταία χρόνια, που δεν αποδίδει ανάλογα. Ο Εμενίκε και παίκτες σαν και την περίπτωσή του πήραν πολύ καλά λεφτά στην Τουρκία και… ζημίωσαν με τα συμβόλαιά τους αυτά το πρωτάθλημα».

Μετά τη χθεσινή προπόνηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος γευμάτισαν, σε πολύ καλό κλίμα, σε εστιατόριο του Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή