Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ με 5-1 τα Τρίκαλα

Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ με 5-1 τα Τρίκαλα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας των Τρικάλων. Μάτος (2΄, 58΄), Μπίσεσβαρ (70΄), Κάμπος (80΄) και Κουλούρης (90΄) σκόραραν για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πάνος είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καταιγιστικός στο τελευταίο ημίωρο, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν καπνογόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα και οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν με νέα τιμωρία της έδρας τους.

Στην ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, χάνοντας και το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την επιστροφή τους από το Αγρίνιο, θα έχουν άδεια μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου. Πέραν του Σιμόες, εκτός αποστολής είναι και οι Λιβάγια, Τσόσιτς και Βράνιες.

Στα της ενδεκάδας, βασικός αναμένεται να είναι ο Μπάρκας σε σχηματισμό 3-5-2. Μπακάκης, Λαμπρόπουλος και Τσιγκρίνσκι θα βρίσκονται στην άμυνα, Γαλανόπουλος και Κονέ ή Αϊντάρεβιτς στη μεσαία γραμμή, Γκάλο και Λόπες στα άκρα, με τον Μπακασέτα πίσω από τους Αραούχο και Χριστοδουλόπουλο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η χρησιμοποίηση κάποιου ποδοσφαιριστή που στα παιχνίδια πρωταθλήματος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Αραούχο

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As» υποστηρίζει πως ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να επιστέψει τον Ιανουάριο στη Λας Πάλμας επειδή του λείπει η οικογένειά του. «Το μυαλό μου είναι μόνο στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν με απασχολεί τι γράφεται», ήταν η αντίδραση του Σέρχιο Αραούχο στο άκουσμα της είδησης.

Στα του Παναιτωλικού, ο Μάκης Χάβος έχει να διαχειριστεί τρεις απουσίες λόγω τιμωρίας και καρτών. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπεχαράνο, Λόπες και Μπράβο.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ένα ματς με δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα. Χωρίς Γιαννιώτη και Ντάουντα θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος και χωρίς Μουνάφο ο Αστέρας Τρίπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή