Αποχωρεί ο Μπεν από τον Ολυμπιακό

Αποχωρεί ο Μπεν από τον Ολυμπιακό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ο Μοχάμεντ Μπεν βλέπει την πόρτα εξόδου του Ολυμπιακού. Μετά τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, χθες ήρθε η σειρά του 28χρονου επιθετικού από τις Νήσους Κομόρες να τεθεί εκτός πλάνων του Τάκη Λεμονή για τη συνέχεια της περιόδου. Ο Μπεν ξεκίνησε εντυπωσιακά στην περίοδο, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στη συνέχεια η πορεία του ήταν πτωτική, καθώς έμεινε για δύο μήνες εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» του πρότειναν νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με συνολικές αποδοχές 1,7 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που απέρριψε ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Θανάση Ανδρούτσου με τη μορφή δανεισμού. Ακόμη δεν επιβεβαιώνουν πληροφορίες από την Αγγλία και την Ιταλία για την πιθανότητα επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς και του Βασίλη Τοροσίδη αντίστοιχα.

Ο Πλατανιάς

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στα Χανιά, για το σημερινό πρώτο παιχνίδι με τον Πλατανιά της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (ώρα έναρξης 17.15). Στον Πειραιά έμεινε ο Σισέ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως, διαθέσιμος είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, οι Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ξενιτίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή