Οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού για το 2017

Οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού για το 2017

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη βροχή να βάζει εμπόδια στην προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η Τελετή Αθλητικών Βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, άνδρας ο Λευτέρης Πετρούνιας, ομάδα η εθνική υδατοσφαίρισης και προπονητής ο Δημήτρης Ράφτης. Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία ο Μιχάλης Σεΐτης, αθλήτρια η Μαρία Σταματουλά και ομάδα η εθνική ανδρών του γκόλμπολ.

Η γιορτή του ΠΣΑΤ αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού και επιβραβεύει τον αθλητισμό των θετικών προτύπων. Μέσα από τις ειδικές βραβεύσεις από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής «πέρασαν» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού της χώρας μας.

Ειδικές βραβεύσεις: Εθνική ομάδα μπάσκετ του 1987, εθνική ομάδα βόλεϊ του 1987, εθνική ομάδα ανσάμπλ του 1987 και εθνική ομάδα πόλο ανδρών του 1997.

Επαθλα: Αθλητικής προσφοράς και ήθους στον Ηλία Πουρσανίδη για την πολύπλευρη προσφορά του στο αθλητικό κίνημα και κοινωνικής προσφοράς στην οικογένεια Τσορτανίδη, διότι έχει 10 παιδιά και τα περισσότερα από αυτά ασχολούνται με τον αθλητισμό με τους Λεωνίδα και Πέτρο να πρωταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο στις ηλικιακές του κατηγορίες στα RSX.

Τιμητικές διακρίσεις: Ντούσαν Ιβκοβιτς, Μαρία Σάκκαρη – Οικογένεια Κανελλοπούλου, Ιωάννης Μαραγκουδάκης (πρόεδρος ΠΟΙΑΘ), Βαγγέλης Γιαλιατσάτος, Μίλτος Τεντόγλου, Σάκης Τζαλάλης, Μαρία Τσακίρη, Απόστολος Αγγελής (νέοι – ταλαντούχοι αθλητές) και εθνική ομάδα κωφών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή