Στα άκρα ΠΑΟ και Κουτρουμπής

Στα άκρα ΠΑΟ και Κουτρουμπής

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον «Πόλεμο των Ρόουζ» θυμίζει πλέον η δικαστική διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κουτρουμπή! Ο 27χρονος αμυντικός έκανε μια κίνηση άκρως επιθετική, που δείχνει ότι είναι βαθύτατα χολωμένος από τους χειρισμούς της ομάδας και έχει διάθεση να τραβήξει το σκοινί στα άκρα: απέσυρε την προσφυγή με την οποία ζητούσε την ελευθερία του συν 310 χιλ. ευρώ και κατέθεσε νέα για 475 χιλ. ευρώ, απαιτώντας όλα όσα προβλέπει το συμβόλαιό του, μεταξύ των οποίων και μπόνους που δεν του είχαν καταβληθεί τα τελευταία χρόνια. Ως μέσο πίεσης, ζητάει να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό όλες οι προβλεπόμενες κυρώσεις εάν δεν αποδειχθεί συνεπής, όπως αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών. Η υπόθεση αυτή εξελίσσεται άσχημα για τους «πράσινους» και είναι μόνο μία από τις 18 που έχουν στη δικαστική ατζέντα τους άμεσα. Ορισμένες απ’ αυτές εκδικάζονται την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς άλλα περιθώρια αναβολών. Αν οι αντίδικοι (Εσιέν, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Τοτσέ, Λέτο κλπ.) δεν δεχθούν νέο διακανονισμό, η ομάδα κινδυνεύει με βαριές τιμωρίες εφόσον δεν εξοφληθούν.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει μέσα σε ένα μήνα να κλείσει «τρύπες» από παλιές υποθέσεις και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στους παίκτες του, οι οποίοι περιμένουν, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της διοίκησης, το υπόλοιπο 60% της δόσης Οκτωβρίου και όλη τη δόση Δεκεμβρίου, κάτι περισσότερο από 2 εκατ. ευρώ δηλαδή! Τα χρήματα της δόσης από τη μεταγραφή του Μπεργκ δεν επαρκούν και θα χρειαστεί να εισρεύσει άμεσα ρευστό από πωλήσεις παικτών. Ο Κουρμπέλης είναι η περίπτωση που μπορεί να φέρει ένα σημαντικό ποσό-ανάσα, ενώ εκτιμάται ότι για Μολέντο και Λουντ, το συμβόλαιο των οποίων λήγει το καλοκαίρι, θα εισπραχθούν από 500 χιλ. ευρώ. Για τον Φινλανδό, έντονο ενδιαφέρον δείχνουν η Γουλβς, η Μπρίστολ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης.

Ο Καμπέσας αποτελεί παρελθόν και μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Αταλάντα για να συνεχίσει στην Αβελίνο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της τελευταίας, Γουόλτερ Τατσόνε. Οι «πράσινοι» ευελπιστούν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του Τσάβες στην Εστουδιάντες ή την Μπελγκράνο με ένα ποσό γύρω στις 800 χιλ. ευρώ, αλλά εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος της Μπάνφιλντ, Εντουάρντο Σπινόζα, δηλώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός χρωστά στην ομάδα του 900 χιλ. ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσοστό της επί των δικαιωμάτων του παίκτη. Οι «πράσινοι» ισχυρίζονται ότι η οφειλή τους είναι 675 χιλ. ευρώ και ίσως το θέμα κριθεί δικαστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή