Πορεία κατιούσα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στην κούρσα του πρωταθλήματος χωρίς να διαφαίνεται πως κάτι μπορεί να αλλάξει, σε ποιοτικό επίπεδο. Οι τρεις διεκδικητές, για επικοινωνιακούς λόγους, «διαφημίζουν» τα χειμερινά τους αποκτήματα, όμως… παραδοσιακά οι μεταγραφές του χειμώνα σπανίως έχουν κάνει τη διαφορά προς το καλύτερο.

Το σίγουρο είναι πως οι ΠΑΕ δεν έχουν ή ακόμη και όσες έχουν δεν δείχνουν προθυμία να ξοδέψουν χρήματα. Το βρίσκω λογικό, ως επιχειρηματική σκέψη. Οι διεκδικητές του τίτλου βλέπουν πως και με τους παίκτες που έχουν μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Από τους τρεις μόνο η ΑΕΚ συνεχίζει στην Ευρώπη, όμως γνωρίζουν στην Ενωση πως ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Επομένως, γιατί να ξεπεραστεί ο προϋπολογισμός;

Εξάλλου, το πρωτάθλημά μας αποδεδειγμένα έχει απαξιωθεί από τους φιλάθλους. Η προσέλευση του κόσμου, έστω κι αν το φετινό είναι το πλέον ανταγωνιστικό σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου, παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Τα δικαιώματα από την τηλεοπτική κάλυψη δεν αρκούν για την κάλυψη των εξόδων, ενώ οι χορηγίες, από την ιδιωτική αγορά, έχουν πτωτική πορεία.

Επομένως, είναι βέβαιο πως χρόνο με τον χρόνο, περίοδο με περίοδο, και οι μεταγραφές θα παίρνουν την κατιούσα, σε λεφτά και ποιότητα. Αποτέλεσμα, το θέαμα των αγώνων να γίνεται ακόμη φτωχότερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή