Τέλος ο Λεμονής, αναλαμβάνει ο Γκαρθία

Τέλος ο Λεμονής, αναλαμβάνει ο Γκαρθία

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επισήμως ο Τάκης Λεμονής. Οι ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν τον Ελληνα τεχνικό, στον οποίο πρότειναν να αναλάβει νέα θέση στον σύλλογο. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι για τον αγώνα της Λάρισας (Κυριακή, 19.30) ο Χρήστος Κόντης. Επειτα, την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά θα αναλάβει ο Ισπανός Οσκαρ Γκαρθία.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ηδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται και εκείνη της πρόσληψης του Οσκαρ Γκαρθία. Η συμφωνία των δύο πλευρών επικυρώθηκε στο ξενοδοχείο «Βασιλιάς Χουάν Κάρλος» της Βαρκελώνης, όπου συναντήθηκαν ο εκπρόσωπος του προπονητή Τζοζέπ Μαρία Ορομπίτς και αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού. Η «Ελ Μούντο Ντεπορτίβο» υπογράμμισε χθες πως ο Καταλανός τεχνικός εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την πρόκληση που θα έχει με τον ελληνικό σύλλογο.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ, δεν υπολογίζεται μία από τις βασικές επιλογές για τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο πόδι από την προπόνηση της Τετάρτης και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, τη Λαμία, την Ξάνθη και πιθανότητα το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη στα τέλη Ιανουαρίου. Εφόσον εξελιχθεί ομαλά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, τότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στο ντέρμπι της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης». Παράλληλα, ο τραυματισμός του ενδέχεται να «παγώσει» τα σενάρια πώλησής του σε ομάδα του εξωτερικού στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το όνομά του έχει απασχολήσει κυρίως τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όπως και την Πόρτο.

Αμφίβολοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι και οι Σισέ και Μποτία, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Τις προηγούμενες ημέρες, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας τραυματισμών. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, ο Εχσάν Χατζισαφί, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, προπονείται κανονικά και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή