Ουζουνίδης: Κρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για τον ΠΑΟ

Ουζουνίδης: Κρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για τον ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνα πολύ κρίσιμο για το μέλλον του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Ιανουάριο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 49χρονος τεχνικός έδειξε πως όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα περιμένουν με αγωνία για να δουν ποια ρότα θα πάρει το καράβι, σε μια περίοδο που όλα παραμένουν στην κόψη του ξυραφιού. «Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κριθούν τα πάντα ως προς την αγωνιστική κατάσταση, αλλά και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής, θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση. Αυτή την στιγμή, όμως, έχω ενημερωθεί ότι το μπάτζετ μας δεν θα είναι μπάτζετ Παναθηναϊκού, αλλά μπάτζετ μιας ομάδας που παλεύει για τη σωτηρία. Για να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις», τόνισε ο Ουζουνίδης, δείχνοντας αβέβαιος ότι θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο πρέπει κανονικά να φέρουμε τουλάχιστον δύο επιθετικούς και ένα χαφ. Ολα θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη».

Ο ίδιος, πάντως, έχει μια νότα αισιοδοξίας: «Νομίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα, αλλά θα πάνε καλύτερα. Οταν αγαπάς κάτι, στέκεσαι δίπλα του στις δυσκολίες. Οπως και να είναι, είναι ο Παναθηναϊκός. Εδώ θα δείξουν πραγματικά ποιοι τον αγαπάνε. Πολλοί λένε ότι μου κάνει κακό. Δεν θα συμφωνήσω. Για μένα είναι μια εμπειρία. Οταν θα φύγω και καθίσω ήρεμα να σκεφτώ, θα με βοηθήσει πολύ για το επόμενο βήμα. Σέβομαι πολύ αυτή την ομάδα. Δεν θα πω ότι ήμουν Παναθηναϊκός από μικρός. Οσο είμαι εδώ, όμως, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Γι’ αυτό δεν λυγίζω όπως κάποιοι άλλοι. Είμαι έτοιμος για χαστούκια όπως αυτά στον ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Οταν αγαπάς τον Παναθηναϊκό, είσαι μαζί του και σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την Κυριακή. Θα του δώσουμε χαρές, αλλά θα δεχθούμε και χαστούκια. Να έρθουν και να είναι κοντά μας».

Πρόβλημα με Διούδη

Πόνους στο χέρι νιώθει ο Διούδης και η μαγνητική θα δείξει εάν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό ή εάν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Μολέντο έκανε ξανά θεραπεία και δύσκολα θα παίξει την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή