Και ο Αζεβέδο ενισχύει το «οπλοστάσιο» του ΠΑΟΚ

Και ο Αζεβέδο ενισχύει το «οπλοστάσιο» του ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που είναι σημαντικότατη για τη γενικότερη λειτουργία του «Δικεφάλου» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Δεδομένου ότι ο Λέοβατς δεν υπολογίζεται λόγω της κόντρας με τη διοίκηση της ομάδας αλλά και του Λεβέκ που είναι διαρκώς τραυματίας από την αρχή της σεζόν, ο Αζεβέδο έρχεται να δώσει μια πολύτιμη βοήθεια στο αριστερό άκρο της άμυνας των Κυπελλούχων Ελλάδος. «Ηρθα στον ΠΑΟΚ για να γίνω πρωταθλητής. Γι’ αυτό θα παλέψω. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές», ανέφερε ο 32χρονος Βραζιλιάνος στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ σε ερώτηση για την αγωνιστική του ετοιμότητα, σχολίασε πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου 15 ημέρες. Αμεσα αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά και η απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό. Ως προς τις αποχωρήσεις, πέραν των «έμψυχων» ανταλλαγμάτων σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μολέδο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Πρίγιοβιτς, ωστόσο η αποχώρησή του δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή. Ο ΠΑΟΚ, αντιθέτως, προσανατολίζεται στην απόκτηση κεντρικού επιθετικού.

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα εκτός έδρας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στους αγώνες με Ξάνθη και Πλατανιά, ενώ είναι χωρίς ήττα από τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 5 Νοεμβρίου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πιάσει αρκετά καλό αγωνιστικό ρυθμό και οι συνεχείς νίκες έχουν αναμφίβολα βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας που βρίσκεται «μια ανάσα» από την κορυφή. Στον αγώνα της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο της νησιωτικής ομάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για θετικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή