Σούπερ Λίγκα: Βατή αγωνιστική για τους πρωτοπόρους

Σούπερ Λίγκα: Βατή αγωνιστική για τους πρωτοπόρους

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγωνιστική χωρίς επικίνδυνες στροφές για τις τέσσερις ομάδες της κορυφής μοιάζει η 17η της Σούπερ Λίγκας. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος προβάλλουν ως ακλόνητα φαβορί και μόνο αν πέσουν θύμα μεγάλης έκπληξης θα αλλάξει η σειρά της κορυφής. Από τα τρία ματς του σημερινού προγράμματος, κανένα δεν επηρεάζει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ξάνθη υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά, ο Απόλλων τον Πανιώνιο και ο (παραπαίων τελευταία) Λεβαδειακός τον Παναθηναϊκό, που έσπασε την περασμένη Κυριακή το ρόδι έπειτα από σχεδόν 2,5 μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αύριο ο ΠΑΟΚ έχει το (θεωρητικά) πιο δύσκολο έργο. Είναι ο μόνος που παίζει εκτός έδρας, αλλά αν συνεχίσει στον ρυθμό του τελευταίου μήνα, η Κέρκυρα δύσκολα θα τον απειλήσει. Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (του Δέλλα πλέον), ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας κλείσει θετικά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι για ακόμα δύο χρόνια. Πολύ ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι του Αστέρα Τρ. – Λάρισα με φόντο την Ευρώπη. Τη Δευτέρα, ο πρωτοπόρος και με επτά σερί νίκες Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, με τον Γκαρθία στον πάγκο και τον Μιραλάς στην ενδεκάδα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (17η αγ.): ΣΑΒΒΑΤΟ: Ξάνθη – Πλατανιάς 15:00, Απόλλων – Πανιώνιος 17.15, Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 19.30, ΚΥΡΙΑΚΗ: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 15.00, Αστέρας Τρ. – Λάρισα 17.15, Ατρόμητος-Παναιτωλικός 17.15, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 19.30, ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός – Λαμία (19.30).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (16 αγ.): Ολυμπιακός 35, ΑΕΚ 34, ΠΑΟΚ 34, Ατρόμητος 33, Πανιώνιος 25, Αστέρας Τρ. 23, Ξάνθη 21, Λάρισα 20, Παναθηναϊκός 19, ΠΑΣ Γιάννινα 18, Λεβαδειακός 18, Λαμία 16, Παναιτωλικός 15, Απόλλων 12, Κέρκυρα 11, Πλατανιάς 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή